Dip z karczochów i tofu

Dip z karczochów i tofu

4.2 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje

Składniki

  • 1 ząbek czosnku
  • 240 g serc karczochów, w oleju odsączonych
  • 130 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
  • ½ łyżeczki cukru
  • ½ łyżeczki soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 7 g
Kalorie 279 kJ / 67 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 6.4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...