Dip z karczochów i tofu
TM5 TM6

Dip z karczochów i tofu

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 1 ząbek czosnku
  • 240 g serc karczochów, w oleju, odsączonych
  • 130 g tofu, średnio twardego, pokrojonego na kawałki
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
  • ½ łyżeczki cukru
  • ½ łyżeczki soli

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
279 kJ / 67 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy