Urządzenia i Akcesoria
Dip z karczochów i tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
240 g serc karczochów, w oleju odsączonych
-
130 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
-
½ łyżeczki cukru
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DIETA LOW CARB
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z oliwek
5 min
Seitan z sosem pomarańczowym
2 godz.
Guacamole z gruszką i orzechami nerkowca
10 min
Hummus z buraka
1 godz.
Gremolata z parmezanem
5 min
Keks migdałowo - gryczany
1 godz.
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 godz. 20 min
Koncentrat bulionu wołowego
1 godz. 20 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Pasta z bakłażana
55 min
Guacamole z mango i żurawiną
20 min
Pasta wegetariańska
10 min