Urządzenia i Akcesoria
Dip z karczochów i tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
240 g serc karczochów, w oleju odsączonych
-
130 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
-
½ łyżeczki cukru
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DIETA LOW CARB
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z bakłażana
55min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10min
Pasta zhong
15min
Gremolata z parmezanem
5min
Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą
10min
Wegański placek (farinata)
1h 50min
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1h
Sundal z ciecierzycy
6h 45min
Kurczak w za'atarze z zieloną soczewicą i ryżem
45min
Farinata - włoski placek z ciecierzycy
1h 30min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1h 35min
Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą
1h