Urządzenia i Akcesoria
Dip z karczochów i tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
240 g serc karczochów, w oleju odsączonych
-
130 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
-
½ łyżeczki cukru
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DIETA LOW CARB
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bakłażany bhurta
30 min
Dressing hummusowy
5 min
Dressing limonkowo-miętowy
10 min
Placek z hummusem z cieciorki
20 min
Pasta Taramosalata
15 min
Meksykańska pasta z fasoli
20 min
Margarita z żurawiną
5 min
Farinata - włoski placek z ciecierzycy
1 godz. 30 min
Kokosowy pilaw z orzechami nerkowca
1 godz.
Salsa z pomidorów i kolendry
1 godz. 5 min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 godz. 10 min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25 min