
Urządzenia i Akcesoria
Dip z karczochów i tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
serc karczochów, w oleju odsączonych240 g
-
tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki130 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
-
ziół prowansalskich, suszonych½ łyżeczki
-
cukru½ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
67 kcal /
279 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA LOW CARB
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Anchoiada
10 min
Koncentrat bulionu wegańskiego
20 min
Dressing z kozim serem
10 min
Hummus z domowym tahini
25 min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 godz. 50 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Ziołowa frittata z ricottą
55 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Pasta wegetariańska
10 min
Wegański majonez
15 min
Placek z hummusem z cieciorki
20 min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 min