Urządzenia i Akcesoria
Dip z karczochów i tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
240 g serc karczochów, w oleju odsączonych
-
130 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
-
½ łyżeczki cukru
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DIETA LOW CARB
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z topinamburu
35 min
Parathas nadziewane kalafiorem
55 min
Bakłażany bhurta
30 min
Pasztet z bakłażana z pomidorowym coulis
2 godz.
Wegański parmezan
25 min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Kokosowy pilaw z orzechami nerkowca
1 godz.
Paneer ze szpinakiem (Saag Paneer)
13 godz. 5 min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25 min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40 min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 godz. 10 min
Crumble po indyjsku
1 godz. 20 min