Urządzenia i Akcesoria
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
20 g oliwy z oliwek
-
500 g wody
-
125 g mąki z ciecierzycy
-
½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
631 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA FRANCUSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Napój migdałowy
10 min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35 min
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 godz.
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Placek z hummusem z cieciorki
20 min
Rożki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Placek z ciecierzycy z warzywnym dipem curry
1 godz. 20 min
Bezglutenowy chlebek arabski
1 godz. 50 min
Falafele z bobu i cieciorki
50 min
Tahini
10 min