
Urządzenia i Akcesoria
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
oliwy z oliwek20 g
-
wody500 g
-
mąki z ciecierzycy125 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
151 kcal /
631 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA FRANCUSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35 min
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 godz.
Sundal z ciecierzycy
6 godz. 45 min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8 godz. 30 min
Farinata - włoski placek z ciecierzycy
1 godz. 30 min
Chleb gryczany z czosnkiem i chrzanem
2 godz. 10 min
Placek z ciecierzycy z warzywnym dipem curry
1 godz. 20 min
Gofry jaglane z pastą z suszonych pomidorów i rukolą
50 min
Placki z selera i marchewki z dipem bazyliowym
55 min
Kotlety z batatów ze słonecznikiem i siemieniem lnianym
25 min
Brownie z czerwonej fasoli
1 godz.