Sauerkraut-Eintopf

Sauerkraut-Eintopf

4.1 100 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen

Składniki

  • glatte Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Porree in Ringen (5 mm)
    150 g
  • Öl
    20 g
  • Sauerkraut klein (Abtropfgew. 285 g)
    1 Dose
  • Paprika edelsüß
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf
    ½ TL
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Wasser
    400 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
  • Lorbeerblätter
    2
  • Kokosblütenzucker
    1 Prise
  • Cabanossi in Scheiben
    100 g
  • Pfeffer
    4 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 406 kcal / 1700 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...