Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 150 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 20 g Öl
- 1 Dose Sauerkraut, klein (Abtropfgew. 285 g)
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 1 Prise Kokosblütenzucker
- 100 g Cabanossi, in Scheiben
- 4 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 406 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scharfer Weißkohltopf
1h
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2 Std. 30 Min
Steckrüben-Eintopf
45p
Herzhafter Gemüseeintopf
40p
Sauerkrautsuppe
1h
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45p
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40p
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40p
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50p
Kohlsuppe
45p
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45p