Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 150 g Zwiebeln, in Stücken
- 800 g Steckrüben, in Stücken
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Paprika, in Streifen (2 cm)
- 4 - 6 Bockwürstchen
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 9.4 g
Alternatywne przepisy
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Möhreneintopf
30 Min
Weißkohlauflauf
1小时 20 分钟
Steckrüben-Cremesuppe
50 Min
Bremer Labskaus
1小时 20 分钟
Rote-Bete-Eintopf
1 Std. 30 Min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 Min
Spitzkohlauflauf
1小时 20 分钟
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 Min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 Min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min