Urządzenia i Akcesoria
Melted Brie with basil and lemon pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
roasted pine nuts100 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
water500 g
-
Brie cheese or Camembert cheese125 g
-
cherry tomatoes on a vine, or grape tomatoes, on a vine250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
261.9 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1159 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional cocktail sauce
5 min
Lychee sorbet cocktail
24 godz. 5 min
Citrus margarita
10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Sparkling white sangria punch
24 godz. 30 min
Dukkah
25 min
Curried almonds
25 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 godz. 15 min