Urządzenia i Akcesoria
Melted Brie with basil and lemon pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
roasted pine nuts100 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
water500 g
-
Brie cheese or Camembert cheese125 g
-
cherry tomatoes on a vine, or grape tomatoes, on a vine250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
261.9 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1159 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Don Pedro
5 Min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 Std. 30 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Apricot liqueur
1 Std.
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min