Urządzenia i Akcesoria
Fig and walnut ice cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
walnuts200 g
-
white sugar220 g
-
water380 g
-
dried figs250 g
-
egg yolks4
-
pouring (whipping) cream (see Tip)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36.5 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
2497.7 kJ /
594.7 kcal
Tłuszcz
42.5 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
46.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Pistachio cake
1 godz. 10 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Cardamom and lime syrup cake
1 godz. 35 min
Prune and orange stuffing
10 min
Zucchini slice
45 min
Chocolate and pear cake
1 godz. 30 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min