Erbsen nach Florentiner Art

Erbsen nach Florentiner Art

4.4 46 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    40 g
  • Pancetta gewürfelt
    50 g
  • Erbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)
    500 g
    500 g Erbsen, TK, fein, aufgetaut
  • Salz
    ½ TL
  • Petersilie gehackt
    1 EL
  • Zucker
    1 gestr. TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 12 g
Kalorie 1072 kJ / 257 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 7.6 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...