Urządzenia i Akcesoria
Erbsen nach Florentiner Art
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl40 g
-
Pancetta gewürfelt50 g
-
500 g Erbsen, TK, fein, aufgetautErbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)500 g
-
Salz½ TL
-
Petersilie gehackt1 EL
-
Zucker1 gestr. TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1072 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Feldsalat auf Kartoffelbett mit Specktopping
35 min
Kartoffelsalat Ägäis
50 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 min
Bohnenwickel mit Kartoffeln und Thymianbutter
50 min
Kartoffelsalat mediterran
35 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1 godz. 15 min
Feldsalat mit Linsen
2 godz. 15 min
Möhren mit Marsala
20 min
Glasierte Möhren
45 min
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20 min