Urządzenia i Akcesoria
Erbsen nach Florentiner Art
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl40 g
-
Pancetta gewürfelt50 g
-
500 g Erbsen, TK, fein, aufgetautErbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)500 g
-
Salz½ TL
-
Petersilie gehackt1 EL
-
Zucker1 gestr. TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1072 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Grüne Minestrone
30 min
Blumenkohlgratin
55 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40 min
Grüne Bohnen mit Tomaten und Petersilie
55 min
Leipziger Allerlei
1 godz.
Kartoffel-Spinat-Salat
2 godz.
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 min
Cremekartoffeln mit Spinat
50 min
Wirsingsuppe
35 min
Fenchelgemüse
30 min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40 min