Urządzenia i Akcesoria
Erbsen nach Florentiner Art
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl40 g
-
Pancetta gewürfelt50 g
-
500 g Erbsen, TK, fein, aufgetautErbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)500 g
-
Salz½ TL
-
Petersilie gehackt1 EL
-
Zucker1 gestr. TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1072 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Möhren mit Marsala
20 Min
Marinierte Möhren
2 Std. 35 Min
Glasierte Möhren
45 Min
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 Min
Kartoffelsalat Ägäis
50 Min
Erbsen mit Schinken
30 Min
Cassata-Creme
20 Min
Weiße Bohnen mit Salbei
14 Std.
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45 Min
Bruschette mit Tomaten und Bohnen
20 Min
Fenchelgemüse
30 Min
Brokkoli mit gehobelten Mandeln
15 Min