Pasta Salad with Trout and Vegetables

Pasta Salad with Trout and Vegetables

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • water
    1000 g
  • white wine
    200 g
  • orange juice freshly squeezed
    100 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • fresh trout fillets, skinless
    400 g
    fresh salmon fillets, skinless
  • frozen green peas
    200 g
  • short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time
    240 g
  • extra virgin olive oil plus 30 g
    1 Tbsp
  • garlic clove
    1
  • salted capers rinsed
    30 g
  • pitted black olives
    80 g
  • cherry tomatoes halved or quartered
    350 g
  • ground black pepper (opcjonalnie)
    1 pinch
  • lemon juice (opcjonalnie)
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 357 kcal / 1497 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...