Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh salmon fillets, skinlessfresh trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil plus 30 g1 Tbsp
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
cherry tomatoes halved or quartered350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Baked spinach and eggs
35 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Fruit Nectar
10 min
Meat Loaf
1 godz. 20 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Beef with Mushrooms
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min