Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh salmon fillets, skinlessfresh trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil plus 30 g1 Tbsp
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
cherry tomatoes halved or quartered350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Baked spinach and eggs
35 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min