Urządzenia i Akcesoria
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Mint Vinaigrette
-
extra virgin olive oil60 g
-
cider vinegar30 g
-
mint leaves15
-
fine sea salt1 ½ tsp
Chicken Salad
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces1
-
celery stalk cut in pieces50 g
-
shallots halved40 g
-
chicken thighs, boneless skin on (approx. 70 g each)4
-
coarse sea salt5 g
-
water1000 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
green asparagus (see tip)15
-
Gouda cheeseFontina cheese100 g
-
cherry tomatoes15
-
pickled vegetables drained420 g
-
pitted black olives15
-
artichoke hearts, in oil drained, cut in pieces10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
867.3 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1113.7 kJ /
266.2 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 Min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Creamy Vanilla Ice Cream
10 Std. 30 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Tortilla with Spanish Salsa
1 Std. 10 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 Std. 15 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min