Urządzenia i Akcesoria
Mushroom pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
puff pastry400 g
-
garlic cloves4
-
oil10 g
-
water300 g
-
fresh button mushrooms cut in slices750 g
-
2 tsp dried mixed herbsdried herbes de Provence2 tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
eggs2
-
20 g cornflourplain flour20 g
-
50 g mascarponecrème fraîche50 g
-
milk for glazing10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1476 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Courgettes with Corn
25 min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min