Urządzenia i Akcesoria
Spiralized sweet potato curry rosti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 gram
-
garlic clove3 - 4
-
spring onions/green onions roughly chopped40 g
-
fresh red chilli deseeded, roughly chopped1
-
fresh ginger cut into slices (2 mm)30 g
-
eggs2
-
gluten free cornflour20 g
-
white sesame seeds1 tbsp
-
curry powder1 tsp
-
garam masala1 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil to fry1 - 2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
515.8 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
390.2 kJ /
93.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Wakame Butter
5 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Mushroom risotto
30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min