Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les meringues
- 150 g de blancs d'œufs (4-5 œufs env.)
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de sucre glace maison
La chantilly à la framboise
- 100 g de framboises
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le montage
- 200 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 734.1 kJ / 174.9 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25 min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Crème diplomate aux fruits
1h
Dacquoise
40 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova à l'ananas
3u. 30min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Pavlova aux fruits rouges
4h