Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert

Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert

4.6 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 portions

Składniki

Le crumble
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 50 g d'amandes en poudre
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
La garniture
  • 2 citrons verts
  • 50 g de cassonade
  • 500 g de mangues fraîches, coupées en dés
  • 20 g de sucre en poudre
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 180 g de chocolat blanc détaillé en morceaux

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 493 kcal / 2063 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 29.3 g
Węglowodany 51.2 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...