Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le crumble
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 2 citrons verts
- 50 g de cassonade
- 500 g de mangues fraîches, coupées en dés
- 20 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 180 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 51.2 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.
Le merveilleux
3u. 40min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Mousse framboise-noix de coco
2j 15 menit
Soupe ananas-litchi
10min
Cake framboise-chocolat blanc
50 min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45 min