Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'aubergines, coupées en 4
- 150 g de courgettes jaunes
- 150 g de courgettes vertes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 400 g de tomates mûres, coupées en 4
- 1 bouquet garni
- ½ c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 364.3 kJ / 87.7 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Tomates farcies
50min
Légumes farcis
1 godz. 20 min
Gratin de courgette à la provençale
40min
Gratin de roulés de courgette au bœuf
1h 25min
Cappelletti au chèvre, crémeux de roquette - Nicolas Gautier
3 godz. 15 min
Hamburger sans gluten
1h 30min
Hachis parmentier
50min
Wraps de poulet sauce tomate
45 min
Roulés d'aubergine
35min
Bœuf en papillote et ses légumes
50min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45 min
Nids de spaghetti
1 godz.