Bœuf à l'orange
TM5 TM31 TM6

Bœuf à l'orange

3.8 (34 oceny)

Składniki

  • 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
  • 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
  • 1 gousse d'ail
  • 35 g de beurre
  • 1 jus d'orange
  • 1 zeste d’orange
  • 10 g de fond de veau
  • 400 g de pulpe de tomate
  • 30 g de vin rouge
  • 100 g de minicarottes
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2547 kJ / 609 kcal
Białko
72 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
29 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy