Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pain en tranches, rassis ou sec
- 600 g de collier de veau
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 1 salade frisée, de petite taille
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 26 g
Alternatywne przepisy
Légumes farcis au bœuf
1 Std. 15 Min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1sa
Polpettes siciliennes
1sa
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Veau aux olives
1sa
Roulé de bœuf à la brésilienne
1sa 10 dk
Tourte au poulet
2 Std.
Boulettes d'agneau aux herbes
40 dk
Croquettes de jambon aux herbes
50 dk
Boulettes de poulet, sauce au fromage blanc
20 Min
Boulettes de poulet au parmesan
1 Std. 15 Min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1sa