Filet de porc et ses légumes, sauce au vin

Filet de porc et ses légumes, sauce au vin

4.2 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'échalote
  • 150 g de vin rouge
  • 300 g de carottes coupées en bâtonnets (1 x 7 cm)
  • 1 échine de porc, désossée (500 g, env. Ø 6 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir moulu
  • 130 g d'eau
  • ½ c. à café de fond de viande maison
    ½ cube de bouillon de viande
  • 8 baies de genièvre
  • 25 g de confiture de cerises
    25 g de confiture de fruits rouges
  • 20 g de beurre
  • 1 c. à café de fécule de maïs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 250 kcal / 1047 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...