Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 gros citrons jaunes
- 180 g de thon en boîte au naturel, égoutté
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 3 œufs durs, coupés en deux
- 50 g de mascarpone
- 40 g de mayonnaise
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 876 kJ / 210 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Menu petit prix - Œufs mimosa aux sardines
2 godz. 35 min
Rillettes de truite
3 Std. 30 Min
Oignons farcis au jambon
1h
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20 phút
Le caribou
5 Min
Nougat de chèvre aux fruits frais
12h 35min
Tomates farcies au thon
35min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Sauce aillée à la menthe
20min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10min
Œufs mimosas à la sardine
35min