Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 gros citrons jaunes
- 180 g de thon en boîte au naturel, égoutté
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 3 œufs durs, coupés en deux
- 50 g de mascarpone
- 40 g de mayonnaise
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 876 kJ / 210 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Emulsion d'ananas
15 Min
Œufs farcis
30 min
Gratin de clémentine
30 min
Tartare de tomate et de poivron
10min
Tomates farcies au thon
35 min
Salade de champignons aux deux citrons
1h 15min
Tuiles au fromage
15 Min
Verrine saumon-endive
10min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min