Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts

Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts

4.2 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 20 g d'huile d'olive
  • 4 cuisses de lapin
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 branches de thym frais
  • 700 g d'eau
  • 12 gousses d'ail non pelées
  • 500 g de haricots verts frais
  • 200 g de petites pommes de terre nouvelles coupées en deux
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 459 kcal / 1918 kJ
Białko 37.5 g
Tłuszcz 24.3 g
Węglowodany 19.8 g
Błonnik 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...