Wersje kompatybilne
Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème au basilic
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 brins de basilic frais, équeutés
Le crumble
- 60 g de farine de blé
- 60 g de cassonade
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g d'amandes en poudre
- 800 g de pommes, coupées en morceaux
- 250 g de fraises, coupées en deux
- 30 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1624.3 kJ / 388 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 5.7 g
Alternatywne przepisy
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Sablés aux fraises
1 godz.
Crumble de fraise
45 min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1h 30min
Clafoutis aux pêches et gingembre frais
1h 10min
Crumble pommes-framboises-coco
1h 5 min
Crumble kiwi, poire et chocolat
1h 10min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55min
Moelleux poire-noisette
45 min
Crumble pomme-kiwi
45 min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Crumble poire-chocolat
55min