Wersje kompatybilne
Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème au basilic
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 brins de basilic frais, équeutés
Le crumble
- 60 g de farine de blé
- 60 g de cassonade
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g d'amandes en poudre
- 800 g de pommes, coupées en morceaux
- 250 g de fraises, coupées en deux
- 30 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1624.3 kJ / 388 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 5.7 g
Alternatywne przepisy
Crumble poires, caramel et petits Lu
45min
Crumble de figues à la noisette
45min
Gratin fraise-rhubarbe
25min
Muffins au crottin de Chavignol
1 godz.
Crumble pommes-framboises-coco
1h 5min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Crumble aux pommes et fruits rouges
45min
Crumble kiwi, poire et chocolat
1sa 10 dk
Crumble aux fruits rouges
1h 15min
Crumble de saumon et tomates aux graines
50min
Crumble poires-chocolat
45min
Crumble poire-chocolat
55 Min