Merlu à la galicienne

Merlu à la galicienne

3.6 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 6 darnes de merlu (2-3 cm d'épaisseur) avec la peau
  • 2 c. à café de sel
  • 800 g de pommes de terre détaillées en dés
  • 400 g d'eau
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 200 g d'oignons émincés
  • 6 feuilles de persil frais
  • 110 g d'huile d'olive incluant 10 g pour le plateau vapeur
  • 40 g d'ail finement émincé
  • 2 c. à soupe de paprika doux

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 460 kcal / 1930 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...