Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 makrut lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.9 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1069 mg
Alternatywne przepisy
Quick massaman beef curry
40min
Asian-style pork noodles
1h
Thai green chicken curry
30min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chiang Mai noodles
25min
Layered lamb curry
1h
Lamb saag
1h 30min
Prawn and chicken laksa
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Thai red chicken curry
30min
Thai chilli chicken and basil
30min