Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 fresh Kaffir lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.9 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1069 mg
Alternatywne przepisy
Lamb korma
4h
Prawn and chicken laksa
40p
Chilli beef with lemon feta
30min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Quick massaman beef curry
40p
Pork with black bean sauce
30min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Thai red chicken curry
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Thai green chicken curry
30min
Asian-style pork noodles
1h
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min