Urządzenia i Akcesoria
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
brown onions (approx. 2 onions), cut into quarters200 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
rindless bacon rashers cut into cubes3
-
carrot cut into pieces (1 cm)1
-
tomato passata400 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
beef mince500 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
black bean spaghetti (see Tips)200 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
canned lentils (approx 220 g after draining), drained and rinsed400 g
-
Parmesan cheese to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1522.5 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2729.1 kJ /
649.8 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
17.3 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Tempeh bolognaise
30 min
Korma spice blend
5 min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 min
Seafood and corn chowder
40 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Chicken korma with cashews
30 min