Red pesto chicken salad
TM6 TM5 TM31

Red pesto chicken salad

4.7 (345 ocen)

Składniki

Red pesto

  • 85 g semi sun-dried tomatoes
  • 25 g macadamia nuts (see Tips)
  • 20 g olive oil
  • 15 g Parmesan cheese (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 15 g roasted whole red pepper strips
  • 1 tsp tomato paste
  • 10 - 20 g fresh basil, leaves only
  • 10 g pitted Kalamata olives (optional)
  • 30 g Greek-style natural yoghurt (see Tips)
  • 2 tsp balsamic vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp salt

Salad

  • 500 g baby red potatoes, cut into thick slices (1 cm - see Tips)
  • 500 - 700 g chicken breast fillet, cut into cubes (approx. 3 cm)
  • 500 g water
  • 60 g fresh baby spinach
  • 20 g macadamia nuts, chopped, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1352.1 kJ / 321.9 kcal
Białko
31.9 g
Węglowodany
17.2 g
Tłuszcz
12.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Błonnik
4.1 g
Sód
526.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy