Urządzenia i Akcesoria
Classic beef burgers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
934.6 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional sausage rolls
50 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
All in one bowl bolognese
40 min
Apricot Chicken
35 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Lamb fajitas
30 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min