Urządzenia i Akcesoria
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Watercress and mint pesto
-
extra virgin olive oil120 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve60 g
-
garlic cloves2
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
raw unsalted cashews50 g
-
watercress trimmed, leaves and soft stalks only100 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Lamb ragù
-
olive oil20 g
-
garlic cloves5
-
red onions cut into wedges200 g
-
pancetta cut into pieces60 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
red wine100 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (approx. 2-3 cm)800 g
-
salted butter40 g
-
cooked pasta of choice to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1940.6 mg
Białko
60.8 g
Kalorie
3749.2 kJ /
892.7 kcal
Tłuszcz
66.7 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Spiced lamb pie
40 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai green chicken curry
30 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Quick massaman beef curry
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min