![Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon) Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/edb9dca4-dedf-4c40-801b-e2350243b8d3/Derivates/0128ac23-5a4a-41db-8f19-925a4429a746.jpg)
Wersje kompatybilne
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Watercress and mint pesto
- 120 g extra virgin olive oil
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve
- 2 garlic cloves
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 50 g raw unsalted cashews
- 100 g watercress, trimmed, leaves and soft stalks only
- 30 g fresh mint, leaves only
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Lamb ragù
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into wedges
- 60 g pancetta, cut into pieces
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g red wine
- 400 g canned crushed tomatoes
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 40 g salted butter
- cooked pasta of choice, to serve (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3749.2 kJ / 892.7 kcal
- Białko
- 60.8 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 66.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.4 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 1940.6 mg
Alternatywne przepisy
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef fajitas
30 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Sticky chicken
24h 35min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Chicken teriyaki
20 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Chunky bolognese
50 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min