Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
TM6

Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)

4.7 (158 ocen)

Składniki

Watercress and mint pesto

  • 120 g extra virgin olive oil
  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve
  • 2 garlic cloves
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 50 g raw unsalted cashews
  • 100 g watercress, trimmed, leaves and soft stalks only
  • 30 g fresh mint, leaves only
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Lamb ragù

  • 20 g olive oil
  • 5 garlic cloves
  • 200 g red onions, cut into wedges
  • 60 g pancetta, cut into pieces
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 100 g red wine
  • 400 g canned crushed tomatoes
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
  • 40 g salted butter
  • cooked pasta of choice, to serve (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3749.2 kJ / 892.7 kcal
Białko
60.8 g
Węglowodany
10.6 g
Tłuszcz
66.7 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Błonnik
6.7 g
Sód
1940.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy