Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2590 kJ / 615 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1913.8 mg
Alternatywne przepisy
Pea and ham soup
2h 20min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Barbecue sauce
1h 40 min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Peppercorn sauce
20 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Mushroom sauce
20 min
Mint sauce
5 Min
Traditional gravy
25 min
French dressing
5 Min
Diane sauce
20 min