Urządzenia i Akcesoria
Brussels sprouts with lime crumb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
lime zest no white pith (approx.1 cm x 3 cm strips)2 pieces
-
bread (approx.1 slice), frozen and cut into quarters30 - 40 g
-
flaked almonds1 tbsp
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
avocado oil plus extra for drizzling2 tsp
-
garlic clove1
-
balsamic glaze to taste½ tsp
-
water1 tbsp
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves200 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
341 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1069.2 kJ /
255.6 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed greens with lemon feta
20 min
Green goodness soup
10 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min