Urządzenia i Akcesoria
Salsa di melanzane Bhurta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
500 g di melanzane a dadini (3 cm)
-
1 spicchio di aglio
-
250 g di cipolla a pezzi
-
30 g di olio di oliva
-
1 cucchiaino di cumino in polvere
-
2 cucchiaini di sale
-
½ cucchiaino di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1 g
Kalorie
319 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in India
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Zuppa di miso con soba
55 min
Melanzane piccanti e lenticchie
30 min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Gazpacho di carote
10 min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Crema di melanzane grigliate
35 min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 godz.
Salsa melanzane e mandorle
25 min
Zuppa di rape
40 min
Crema di melanzane
50 min