
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di noci e sedano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di cipolle a listarelle
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
250 g di gambi di sedano a tocchetti (1 cm)
-
250 g di patate pelate e a tocchetti
-
1000 g di acqua
-
1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
-
½ cucchiaino di sale
-
50 g di gherigli di noci frantumati
-
fette di pane integrale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
322.8 kcal /
1350.2 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
36.8 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Scalda l'inverno
10 Przepisów
Włochy
Włochy