
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa del nord
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
di burro20 g
-
di pancetta affumicata a cubetti200 g
-
di cipolle a fette (0.5 mm circa)200 g
-
di cavolo rosso a listerelle (0.5 mm circa)250 g
-
di vino rosso50 g
-
di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)200 g
-
bacche di ginepro3
-
di acqua450 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di salsiccia di maiale affumicata a pezzi (3-4 cm)250 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
443 kcal /
1853 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
35.1 g
Węglowodany
10.3 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy