Minestra di miglio e filetti di gallinella

Minestra di miglio e filetti di gallinella

4.1 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • 300 g di filetti di gallinella (peso netto)
  • ½ cucchiaino di zenzero grattugiato fresco
  • 15 g di olive denocciolate (nere e/o verdi a piacere) a metà
  • 20 g di sedano a pezzi (2 cm)
  • 40 g di carota pelata e a pezzi (2 cm)
  • 100 g di porro a pezzi
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 80 g di miglio in chicchi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 439 kcal / 1837 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...