Cipolle ripiene di verdure
TM5 TM6

Cipolle ripiene di verdure

4.2 (18 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 600 g cipolle rosse, tagliate a metà in senso orizzontale
  • 3 foglie di basilico fresche, lavate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di carote, pelate e a cubetti (1 cm circa)
  • 200 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
  • 1 pizzico di sale
  • 2 pizzichi di origano secco
  • 10 g di pangrattato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
498 kJ / 119 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
10.6 g
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy