![Cipolle ripiene di verdure Cipolle ripiene di verdure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/219488_0-932-4711-4711.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 600 g cipolle rosse, tagliate a metà in senso orizzontale
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carote, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 200 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di origano secco
- 10 g di pangrattato (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40min
Contorno di verdure
25min
Turbantini affumicati
40min
Melanzane ripiene light
1h
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Caponata di verdure delle Madonie
50 Min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 Min
Melanzane trifolate
40min
Zucchine alla menta
30min
Verdure in umido
40min
Contorno di zucchine e mais
35 Min