Crostata di zucchine (vegan)

Crostata di zucchine (vegan)

4.2 56 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 fette

Składniki

Pasta brisée
  • di farina integrale di grano tenero
    100 g
  • di farina tipo 00
    100 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di acqua
    70 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 pizzico
Ripieno
  • di porro a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di tofu naturale a pezzi
    250 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 pizzico
  • di zucchine a rondelle (3 mm circa)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 233 kcal / 975 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...