Crostata di zucchine (vegan)
TM5 TM6

Crostata di zucchine (vegan)

4.3 (47 ocen)

Składniki

Pasta brisée

  • 100 g di farina integrale di grano tenero
  • 100 g di farina tipo 00
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 70 g di acqua
  • 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale

Ripieno

  • 100 g di porro a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di tofu naturale a pezzi
  • 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
  • 200 g di zucchine a rondelle (3 mm circa)

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
975 kJ / 233 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy