Rotbarsch mit Roter Mojo

Rotbarsch mit Roter Mojo

4.5 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • rote Paprika (à 200 g), geviertelt
    2
  • Kreuzkümmelsamen
    ½ TL
  • Mandeln, gehobelt
    30 g
  • Tomate (80 g), entkernt, in Stücken
    1
  • Olivenöl
    8 EL
  • Knoblauchzehe
    1
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Zucker
    1 Prise
  • Limettensaft
    1 EL
  • Minze abgezupft
    9 Stängel
  • Wasser
    600 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken
    700 g
  • Chorizo
    8 Scheiben
  • Butter
    30 g
  • Sahne
    150 g
  • Muskat
    2 Prisen
  • Fenchelsaat
    1 EL
  • Rotbarschfilets (à ca.150 g), quer halbiert
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 37 g
Kalorie 3195 kJ / 764 kcal
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...