Urządzenia i Akcesoria
Beef and mushroom hot pot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)700 - 800 g
-
plain flour40 g
-
garlic cloves2
-
celery stalks cut into pieces (3 cm)2
-
oil plus extra for brushing1 tbsp
-
brown onion cut into eighths1
-
bacon cut into pieces (2 cm)100 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)2
-
red wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaves2
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
potatoes peeled and cut into thin slices (5 mm)350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
584.1 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
1509.8 kJ /
359.5 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1h 45min
Lamb spezzatino
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1h 50min
Beef "Burgundy"
40min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Mexican cottage pie
1h 30min
Beef ragu
1h 25min