Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp Vegemite® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Białko
- 120.4 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 36.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 997 mg
Alternatywne przepisy
Cottage pie
1h 30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Christmas mince pies
1h 40min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Rhubarb crumble
45min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Beef and beer pie
1h 40min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Victoria sponge cake
1h 20 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min
Traditional sausage rolls
50min
Lemonade scones
25 min