Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube200 g
-
red onion (approx. ½ onion - optional)60 g
-
carrot trimmed and peeled100 g
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges (or cut to fit through feeder tube)100 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mayonnaise (see Tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
92.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
504.4 kJ /
120.6 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Cooked mayonnaise
5 min
Lemon curd
20 min
Mushroom risotto
30 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Homemade Custard
15 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Fruity dream
10 min