Urządzenia i Akcesoria
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½ - 1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic clove1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander stems and leaves2 sprigs
-
lemon juice or lime juice1 tbsp
-
honey2 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
olive oil2 tbsp
-
Szechuan peppercorns½ tsp
-
Chinese five spice1 tsp
-
raw cashew nuts60 g
-
sea salt1 pinch
-
water500 g
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)4
-
zucchini cut into batons (1 x 7 cm)150 g
-
broccolini (approx. 150 g), trimmed and cut into halves1 bunch
-
bok choy cut into thirds150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
479.9 mg
Białko
42.2 g
Kalorie
1924.5 kJ /
458.2 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Thai green chicken curry
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min