Urządzenia i Akcesoria
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½ - 1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic clove1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander stems and leaves2 sprigs
-
lemon juice or lime juice1 tbsp
-
honey2 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
olive oil2 tbsp
-
Szechuan peppercorns½ tsp
-
Chinese five spice1 tsp
-
raw cashew nuts60 g
-
sea salt1 pinch
-
water500 g
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)4
-
zucchini cut into batons (1 x 7 cm)150 g
-
broccolini (approx. 150 g), trimmed and cut into halves1 bunch
-
bok choy cut into thirds150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
479.9 mg
Białko
42.2 g
Kalorie
1924.5 kJ /
458.2 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm satay chicken salad
55 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Miso coleslaw
20 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min