Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive

Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive

4.5 65 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • kale cut in pieces, tough stalks removed
    100 g
  • garlic cloves
    3
  • onions quartered
    100 g
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    30 g
  • sausage meat crumbled in pieces
    400 g
    pork sausages, raw, skinned and crumbled
  • sun-dried tomatoes in oil drained and roughly chopped, to taste
    100 - 200 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • pitted black olives large
    150 g
  • dried chilli flakes to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    2 ½ tsp
  • water
    1000 g
  • dried farfalle pasta
    320 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1014.4 kcal / 4244.1 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 49.2 g
Węglowodany 101.6 g
Błonnik 12.6 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Sód 2862 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...