Urządzenia i Akcesoria
Quick Lamb Dhansak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.9 g
Kalorie
2096 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Korma
4 godz.
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Beef Madras
1 godz. 30 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Chicken Garam Masala
50 min
Prawn Bhuna
30 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Chicken Saag
50 min