Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Potato Gratin Topping
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1001 mg
Białko
36 g
Kalorie
2731 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 Min
Traditional Irish Stew
4 Std. 30 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Sicilian Salad
30 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min