![Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6) Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2a6ad1da6bdff5d1d41fe218caeec86/Derivates/febad0ec868a2fe4d0d5026c1fe11e1abd1da734.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2731 kJ / 653 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1001 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 Std. 10 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1j 10 menit
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Prawn and Vegetable Rice
1j 10 menit
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Ham Hock Potato Bake
35 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min