Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Potato Gratin Topping
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1001 mg
Białko
36 g
Kalorie
2731 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Chicken Dinner
2h
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Cauliflower Cheese
50min
Ham, Egg and Chips
30min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Bacon and Cabbage Risotto
1h