Urządzenia i Akcesoria
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
tinned anchovy fillets2
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
olive oil60 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
500 g tomatoes, tinnedtomatoes fresh, cut in pieces500 g
-
1 ½ tsp dried oreganofresh oregano leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 - 3 pinches
-
sugar¼ tsp
-
fine green beans300 g
-
chicken breast fillets, skinless (approx. 500 g)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.3 g
Kalorie
1568 kJ /
375 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min