Urządzenia i Akcesoria
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
tinned anchovy fillets2
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
olive oil60 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
500 g tomatoes, tinnedtomatoes fresh, cut in pieces500 g
-
1 ½ tsp dried oreganofresh oregano leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 - 3 pinches
-
sugar¼ tsp
-
fine green beans300 g
-
chicken breast fillets, skinless (approx. 500 g)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.3 g
Kalorie
1568 kJ /
375 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Chicken Penne
30 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Circassian Chicken
2 godz.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Chicken Tagine
25 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
One-pot Moussaka
30 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min