Urządzenia i Akcesoria
Mardi Gras Meatballs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread torn in pieces60 g
-
onions quartered120 g
-
500 g pork mince, broken in piecesbeef mince broken in pieces500 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour for dusting
Sauce
-
onions quartered120 g
-
vegetable oil4 Tbsp
-
celery stalks cut in pieces (5 cm)3
-
green pepper cut in eighths1
-
red pepper cut in eighths1
-
garlic clove1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
pomegranate molasses1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
2 dried bay leavesdried bay leaves ground1 pinch
-
Tabasco® sauce to taste2 - 3 drops
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves (opcjonalnie) roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
1784 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken Étouffée
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min