Urządzenia i Akcesoria
Mardi Gras Meatballs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread torn in pieces60 g
-
onions quartered120 g
-
500 g pork mince, broken in piecesbeef mince broken in pieces500 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour for dusting
Sauce
-
onions quartered120 g
-
vegetable oil4 Tbsp
-
celery stalks cut in pieces (5 cm)3
-
green pepper cut in eighths1
-
red pepper cut in eighths1
-
garlic clove1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
pomegranate molasses1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
2 dried bay leavesdried bay leaves ground1 pinch
-
Tabasco® sauce to taste2 - 3 drops
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves (opcjonalnie) roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
1784 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 godz. 5 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min