Urządzenia i Akcesoria
Mardi Gras Meatballs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread torn in pieces60 g
-
onions quartered120 g
-
500 g pork mince, broken in piecesbeef mince broken in pieces500 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour for dusting
Sauce
-
onions quartered120 g
-
vegetable oil4 Tbsp
-
celery stalks cut in pieces (5 cm)3
-
green pepper cut in eighths1
-
red pepper cut in eighths1
-
garlic clove1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
pomegranate molasses1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
2 dried bay leavesdried bay leaves ground1 pinch
-
Tabasco® sauce to taste2 - 3 drops
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves (opcjonalnie) roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
1784 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Chicken Étouffée
45 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Butter Chicken
50 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.