Urządzenia i Akcesoria
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
chicken breasts butterflied (see tip)4
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
sliced white bread lightly toasted, torn in pieces75 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
unsalted butter soft100 g
-
celeriac cut in pieces (2 cm)700 g
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
water700 g
-
frozen peas200 g
-
extra virgin olive oil10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
580 mg
Białko
51 g
Kalorie
2377 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 godz. 40 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Toad in the Hole
1 godz.
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min