Urządzenia i Akcesoria
Chicken and mushrooms in red wine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
red onions cut in halves450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed herbs de Provence½ tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms cut in quarters250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1862 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One pot chicken
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken Cacciatore
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min