Urządzenia i Akcesoria
Chicken and mushrooms in red wine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
red onions cut in halves450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed herbs de Provence½ tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms cut in quarters250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1862 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One pot chicken
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Ratatouille
40 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Chicken Cacciatore
50 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min