Urządzenia i Akcesoria
Sicilian Caponata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.1 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Ratatouille
40 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Fennel Risotto
35 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Mushroom Risotto
30 min