Urządzenia i Akcesoria
Puttanesca Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
pitted black olives130 g
-
tinned anchovy fillets30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
salted capers rinsed60 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 Tbsp
-
water1500 g
-
penne (short, dried pasta)360 g
-
fresh parsley leaves only, chopped1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.5 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Watercress Soup
25 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Pasta alla Norma
50 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Puy Lentil Dip
45 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min