Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beans with Cider
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
1040 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Pea Quiche
1 godz.
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Buckwheat and Cacao Granola
2 godz. 35 min
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min