Urządzenia i Akcesoria
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
water320 g
-
fine sea salt2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
strong white bread flourdurum wheat flour600 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling10 g
-
yellow pepper cut in pieces (1-2 cm)80 g
-
red pepper cut in pieces (1-2 cm)80 g
-
courgette cut in pieces (1-2 cm)50 g
-
aubergine cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
white button mushrooms, fresh sliced300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh basil leaves shredded, plus extra for garnishing4 - 6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
713.9 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1304.8 kJ /
311.9 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
61.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 godz. 5 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Tofu stew
30 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 godz. 20 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min